Historici.nl

Gepubliceerd op 01-02-2024

Archeologiedagen 2024 – Vlaams-Brabant

Op 24, 25 en 26 mei 2024 zijn het weer Archeologiedagen! Help je mee archeologie uit te dragen naar een breed publiek? Zin om een toffe activiteit op te zetten? Heb je wel goesting, maar gebrek aan inspiratie, partners of nood aan het uittekenen van je activiteit? Dan mag je ons zeker contacteren. We helpen je met plezier.

Indien je een activiteit in Vlaams-Brabant in dat kader plant en je wenst er een financiële ondersteuning voor, kun je tot 23 februari een aanvraagdossier indienen voor een subsidie voor de  Erfgoedprojecten in Vlaams-Brabant (vlaamsbrabant.be). Bij vragen i.v.m. de projectopbouw of dossieropmaak kun je terecht bij erfgoed@vlaamsbrabant.be.

Voor logistieke ondersteuning verwijzen we je graag naar Uitleendienst | Provincie Vlaams-Brabant (vlaamsbrabant.be).

Wil je de nieuwsbrief voor organisatoren van Archeologiedagen ontvangen, schrijf dan in via Schrijf in voor de nieuwsbrief voor organisatoren | Archeologiedagen. Je krijgt er maandelijks tips, deadlines en info door

Gelderse Roos Prijs 2024 – Erfgoed Gelderland
Door Redactie Historici.nl
Scriptieprijs cultuurgoederen 1933-1945
Door Redactie Historici.nl
BHIC fellowships voor Brabantse geschiedschrijving
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.