Historici.nl

Gepubliceerd op 10-10-2018

Archiefinspecteur Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen (32-36, per direct)

Het Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen zoekt een doortastende archiefinspecteur. Het RHC is een gemeenschappelijke regeling voor de gemeenten De Bilt, Stichtse Vecht, De Ronde Venen en Weesp. Het houdt toezicht op de informatiehuishouding van de vier aangesloten gemeenten en adviseert de gemeenten over de inrichting van een duurzame (digitale) informatievoorziening. Zij beheert en bewaart een grote collectie archieven van de overheid, van bedrijven en particulieren uit de regio en stelt deze ter beschikking aan het publiek.Interesse? Stuur dan uiterlijk dinsdag 13 november 2018 je beknopte motivatie en cv in via de website van de gemeente Stichtse Vecht.

Zie deze link voor meer informatie.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.