Historici.nl

Gepubliceerd op 10-03-2017

De early bird registratie voor de Historicidagen 2017 is open!

HISTORICIDAGEN
Geschiedenis Nu!
Academiegebouw, Utrecht
24-26 augustus 2017

Netwerken – Inspiratie – Oriëntatie – Carrière – Ontspanning

De early bird registratie voor de Historicidagen is nu open. Meld je aan vóór 15 mei en bespaar  €30,-, daarna gelden de reguliere prijzen. Als KNHG-lid krijg je extra korting. Wil je daarvan  profiteren, meld je dan aan als KNHG-lid.

Deze eerste aflevering van de Historicidagen wordt van 24 tot 26 augustus 2017 in Utrecht gehouden, op initiatief van KNHG in samenwerking met Universiteit Utrecht (Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis). Daarnaast is een breed netwerk van (kunst)historische organisaties betrokken. 

Ga voor het voorlopige programma naar de congreswebsite. Naast plenaire keynotes en debatpanels zijn er 36 parallel sessies over onze huidige beroepspraktijk. 

Tijdens de Historicidagen wordt verder een congresmarkt in het Pandhof gehouden en kun je mee met diverse buitenexcursies in Utrecht. Voor een laagdrempelig debat, ontspanning en ontmoetingen met oude én nieuwe collega’s is er het ‘Geschiedenis Nu! Café’. Op vrijdagavond is er een dinerbuffet met muziek. Houd de website in de gaten voor het meest recente nieuws over het programma.

Meld je nu aan via de registratiewebsite

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.