Historici.nl

Gepubliceerd op 17-10-2019

De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam Medewerker Publieksprogrammering

De Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam realiseert tentoonstellingen in De Nieuwe Kerk Amsterdam én in de Hermitage Amsterdam, in opdracht van beide instituten. Deze hebben een geheel eigen plaats binnen de nationale en internationale museumwereld verworven.

Wij bieden een afwisselende baan in het hart van cultureel Amsterdam.

Medewerker Publieksprogrammering

0,5 fte

Door onze publieksprogrammering met activiteiten zoals lezingen, debatten, jazz- en klassieke concerten, films en balletvoorstellingen, willen we onze bezoekers verdieping en inspiratie bieden tijdens de tentoonstellingen.

Als medewerker publieksprogrammering bepaal jij – mede – de look and feel van
de tentoonstellingen in De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor alle publieksactiviteiten rondom de tentoonstellingen: samen met je collega’s bedenk je een aantrekkelijke programmering en voert deze ook uit. Je legt contact met sprekers, artiesten en musici en plant de programmering. Ook bereid je speciale evenementen voor die buiten de programmering vallen, zoals de openingen van tentoonstellingen.

Je werkt nauw samen met jouw collega publieksprogrammeur als duo aan de verschillende programmaonderdelen.

Wie zoeken wij?
Jij:

  • bent een enthousiaste en creatieve collega, met een grote interesse in en kennis van het culturele aanbod van Nederland en krijgt energie van het werken in een team;
  • hebt een uitstekende Nederlandse en Engelse taalbeheersing;
  • hebt minimaal hbo-niveau en ten minste twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, zowel inhoudelijk als productioneel;
  • bent iemand die scherp weet te plannen en te organiseren;
  • combineert in je programmeringsactiviteiten thema’s en doelgroepen op zo’n manier dat de programmering in vorm en inhoud naadloos aansluit bij de tentoonstellingen van De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam;
  • paart uitstekende contactuele eigenschappen aan een commerciële instelling;
  • bent representatief en het ambassadeurschap voor De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam is je op het lijf geschreven;
  • vindt het geen enkel probleem om regelmatig buiten kantoortijden en in het weekend te werken;
  • bent ten slotte resultaatgericht, accuraat, stressbestendig, flexibel en werkt graag met strakke deadlines.

Onze dynamische afdeling CEM (15 pers.)is jong, professioneel en ervaren. Alle collega’s zetten ieder hun specialisme en enthousiasme in om van elke tentoonstelling een succes te maken.

Solliciteren?
Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan snel! Je kunt je sollicitatie tot en met 27 oktober a.s. mailen aan De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam, afdeling P&O, personeelszaken@hermitage.nl, o.v.v. vacature medewerker publieksprogrammering.

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Relinde van der Ree, adviseur P&O of Paul Mosterd, Adjunct-directeur en hoofd Communicatie, Educatie & Marketing op telefoonnummer 020 626 81 68.

Wij werken graag in teams die een juiste afspiegeling vormen van de samenleving. Wij nodigen kandidaten met een multiculturele achtergrond dan ook van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.