Historici.nl

Gepubliceerd op 01-09-2019

Erasmus Universiteit Bureaucoördinator

De afdelingen Geschiedenis en Kunst en Cultuurwetenschappen zijn op zoek naar een betrokken en daadkrachtige bureaucoördinator. Uw werkzaamheden zijn als volgt.

Bij de afdeling Geschiedenis ondersteunt u voor 0,4 fte het afdelingshoofd, professor Grever. In een ondersteunend team met studieadviseur en onderwijscoördinator liggen uw taken vooral in het organiseren en notuleren van vergaderingen, het in de gaten houden van voortgang van acties en het ondersteunen in agendabeheer van het afdelingshoofd. Daarnaast regelt u facilitaire zaken voor de afdeling.

Bij de afdeling Kunst & Cultuurwetenschappen ondersteunt u voor 0,3 fte het afdelingshoofd, dr. Berkers, met de onderwijsadministratie en –coördinatie en facilitaire zaken. U werkt hierbij samen in een ondersteunend team met onderwijs coördinator en studieadviseur. Naast het praktisch ondersteunen van de Bachelor en PreMaster – en Masterprogramma’s zorgt u ook voor communicatie binnen de afdeling. U draagt bij aan het actueel houden van de informatievoorziening over de onderwijsprogramma’s en ondersteunt bij het proces van digitale vak beschrijvingen. Ook zorgt u voor afstemming met de medewerkers van het facultaire secretariaat en onderwijsbureau.

Specificaties
max. 28 uur per week

FUNCTIE-EISEN
Wij vragen:
• een afgeronde HBO opleiding.
• Inzicht in administratieve, logistieke en management processen.
• Analytisch inzicht, zelfstandig en initiatiefrijk, organisatorisch sterk, stressbestendig.
• Goede relationele, mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands en Engels (C1 niveau CEFR).
• Minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een universitaire omgeving.
• Gevorderde kennis van Excel en bij voorkeur van kennis van systemen zoals Canvas, Osiris

ARBEIDSVOORWAARDEN
Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd./omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.261, – en € 3.445, – bruto per maand (schaal 7/8). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

WERKGEVER
Erasmus Universiteit Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

AFDELING
Erasmus School of History, Culture and Communication
De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) verzorgt onderwijs en onderzoek op het terrein van Geschiedenis, Cultuurwetenschappen en Media en Communicatie, en Cultuurwetenschappen. De faculteit telt circa 1.700 studenten en ruim 130 medewerkers. De dienstverlening aan studenten en de ondersteuning van de wetenschappelijke staf op het gebied van onderwijs en onderzoek wordt vanuit het Faculteitsbureau verleend.
Informatie over de faculteit: www.eshcc.eur.nl

ADDITIONELE INFORMATIE
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw Knegtmans, onderwijs coördinator, knegtmans@eshcc.eur.nl.
Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.