Historici.nl

Binnenhoflezing – Hasna Bajraktarevic

2 dec 2022
Van 19:00 - 20:30uur
Den Haag

Met deze keer ‘de moeder van de kunst’ op het Binnenhof: Hasna Bajraktarevic, beheerder kunstcollectie Tweede Kamer der Staten-Generaal. Er wordt gedetailleerd ingegaan op de samenstelling, geschiedenis en de hoogtepunten van de kunstcollectie. Er zullen ook diverse kunstwerken worden uitgelicht die vaak, decennialang, achter de schermen bleven. Van klassiek tot modern.

De lezing is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen.

Vol is vol. Reserveer tijdig!

Binnenhoflezingen worden georganiseerd door Document voor een Monument.

Document voor een Monument haalt allerlei inzichten en ideeën op over het verleden, de gebruikers en de toekomst van het Binnenhof – in woord, beeld en geluid – en neemt die oogst, samen met een actuele beschrijving van de renovatie, mee in diverse multimediale ontsluitingen. Meer informatie: www.document.nu.

Reserveren

 

 

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.