Historici.nl

Boekpresentatie EEN INDISCHE SKYLINE door Fridus Steijlen

17 feb 2018
Van 14:00 - 16:00uur
Indisch Herinneringscentrum, Sophialaan 10, Den Haag

Het Indisch Herinneringscentrum en Amsterdam University Press nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie Een Indische skyline door Fridus Steijlen. Deze vindt plaats op zaterdagmiddag 17 februari bij het Indisch Herinneringscentrum op de Sophiahof te Den Haag.

Tijdens de presentatie bespreekt Fridus Steijlen zijn nieuwe boek Een Indische skyline: Indische organisaties in Nederland tussen 1980 en 2010. Aan de hand van het boek blikken we terug op wat er was en waar we staan. En, hoe ziet de Indische skyline er in de toekomst uit? Fridus gaat hierover in gesprek met Siem Boon (directeur Tong Tong Fair), Geert Onno Prins (Uitgever Indisch Maanblad Moesson) en Yvonne van Genugten (directeur Indisch Herinneringscentrum).

Meer informatie kunt u op de website van het Indisch Herinneringscentrum vinden. Aanmelden is verplicht.

Datum: zaterdag 17 februari a.s.
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Indisch Herinneringscentrum, Sophialaan 10, Den Haag

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.