Historici.nl

Boekpresentatie: Stedelijke macht tussen overvloed en stagnatie – Rudolf A.A. Bosch

18 dec - 2 dec 2023
Van 19:30 - 6:31uur
Burgerzaal, Lange Hofstraat 4, Zutphen

Namens Rudolf Bosch nodigt het Erfgoedcentrum Zutphen u van harte uit voor de presentatie van zijn nieuwe boek Stedelijke macht tussen overvloed en stagnatie, dat wordt uitgegeven door Uitgeverij Verloren. Het boek verschijnt als deel 62 in de reeks Werken Gelre van de Vereniging Gelre. Bosch beschrijft hierin de ontwikkeling van de stedelijke financiën in het hertogdom Gelre. Hij promoveerde met dit onderzoek in 2018 aan de Rijksuniversiteit Groningen. De boekpresentatie is op 18 december om 20.00 uur in de Burgerzaal in Zutphen (inloop 19.30 uur).

Ridder van Gelre en historicus René Arendsen, bekend van het televisieprogramma Ridders van Gelre van Omroep Gelderland, leidt de boekpresentatie.

Informatie en aanmelden

U bent van harte welkom bij deze boekpresentatie. U kunt zich tot donderdag 12 december aanmelden via deze link.

Meer informatie vindt u in deze link: Uitnodiging Rudolf Bosch 18 december 2019.
Graag tot woensdag 18 december.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.