Historici.nl

Bouwhistorisch platform – Jong talent in de bouwhistorie

13 okt 2021
Van 14:00 - 17:00uur
Online
Dit Bouwhistorisch platform gaat over resultaten van bouwhistorisch onderzoek uit heel Nederland. Het gaat steeds om een historisch gebouw waarvan tot nu toe relatief weinig bekend was.
De sprekers zijn recent afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit. Het merendeel is afkomstig van de tweejarige opleiding Bouwhistorie en Restauratie van de Hogeschool Utrecht, waarvan een aantal het predicaat ‘cum laude’ ontvingen. Tijdens het welkomstwoord zal Ronald Stenvert, één van de docenten, iets vertellen over deze tweejarige opleiding. De meeste sprekers hebben daarnaast reeds een ruime werkervaring, bijvoorbeeld bij een architectenbureau of gemeente.

Programma

Aanmelden
Dit webinar is gratis, maar aanmelden is wel nodig. U ontvangt een bevestiging per mail én daarbij de link waarmee u deel kunt nemen aan de bijeenkomst. Bewaar deze bevestiging daarom goed tot het webinar!

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.