Historici.nl

Congres ‘Protest! Activism through time’ – Studievereniging GSV Excalibur en Historisch Tijdschrift Ex Tempore

9 apr 2024
Van 14:30 - 20:00uur
Nijmegen

Op donderdag 9 april vindt het jaarlijkse congres van de Studievereniging GSV Excalibur en Historisch Tijdschrift Ex Tempore, beide verbonden aan de opleiding Geschiedenis aan de Radboud Universiteit plaats. Dit jaar staat het actuele thema van sociale bewegingen centraal.

Het programma zal uit lezingen bestaan, waarbij verschillende sociale bewegingen en aspecten daarvan langskomen. Deelname aan het gehele dagprogramma is inclusief koffie, thee, diner en één consumptie bij de borrel. Je opgeven voor dit dagprogramma inclusief diner is mogelijk tot en met 1 april. De kosten hiervoor zijn € 4.- voor studenten en  5.- voor andere geïnteresseerden. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een ticket voor de avondlezing (inclusief consumptie) en voor een ticket tot aan het diner. Deze beide opties zijn € 3.- en opgeven hiervoor kan tot en met 8 april.

Voor meer informatie kan je terecht op onze website, of je kan een kijkje nemen op onze Instagram: congres_gsv

Voor een ticket kan je hier terecht: https://gsvexcalibur.com/event/protest-activism-through-time-a-gsv-excalibur-and-ex-tempore-congress/

Mocht je tegen problemen aanlopen met het kopen van je ticket, dan kan je mailen naar: congresgsvexcalibur@gmail.com

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.