Historici.nl

Jong KNHG – Digitale meeting: De vergelijk-je-rijk-show

24 jun 2020
Van 14:00 - 15:00uur
www.knhg.nl

Op woensdag 24 juni organiseert Jong KNHG opnieuw een digitale meeting met David Redeker en Marloes ten Kate van Scientific Storytelling.

Wetenschap zit vol jargon. Hoe kun je op een heldere, toegankelijke en leuke manier complexe materie uit jouw vak uitleggen?

In deze digitale sessie gaan trainers David Redeker en Marloes ten Kate in op de kracht van metaforen, vergelijkingen en analogieën. Ze presenteren je een bijzondere en hilarische techniek om jouw creativiteit een boost te geven. Na deze show hoef jij je hand niet meer om te draaien om iets ingewikkelds heel helder uit te leggen.

De trainers (van Scientific Storytelling)
David Redeker en Marloes ten Kate vertellen al jaren verhalen over wetenschap. David schrijft en adviseert. Marloes presenteert en maakt video en tv. Daarnaast zijn beiden gelouterd improvisatieacteur. Ze weten als geen ander hoe je in een mum van tijd een spannend verhaal vertelt.

Op 3 juni vindt ook het online event ‘De wat-ging-er-door-je-heen-show’ plaats.

In het kort
Datum | 24 juni aanstaande
Tijd | 14:00-15:00 uur
Locatie | via Zoom, aanmelden en link te verkrijgen via jongknhg@gmail.com
Voor wie? | voor iedereen toegankelijk

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.