Historici.nl

Jong KNHG digitale sessie: educatie aan een jong publiek

18 mei 2022
Van 20:00 - 21:00uur
Online

Dit jaar gaat het Jong KNHG een reeks digitale sessies organiseren voor jonge historici! Tijdens deze sessies komen allerlei handige vaardigheden aan bod, spreken historici over interessante en onverwachte carrièrepaden, krijg je de mogelijkheid om op nieuwe manieren naar geschiedschrijving te leren kijken én krijg je de kans om digitaal te netwerken. De inhoud en spreker worden per sessie bekendgemaakt. De aftrap van de serie vindt plaats op woensdag 18 mei met ‘Digitale Sessie 1: Educatie aan een jong publiek’ om 20:00 uur ’s avonds en wordt verzorgd door Frank Brinkman (Saxion Deventer). Jonge historici die met kinderen in aanraking (zullen) komen tijdens hun werk krijgen tijdens deze lezing alle onderwijskundige ins en outs over hoe je een dergelijke doelgroep aanspreekt en hoe je ze daadwerkelijk iets kunt leren.

Je kunt je aanmelden via dit formulier om aanwezig te zijn bij de allereerste digitale sessie op 18 mei om 20u. Een link naar de bijeenkomst zal later via de mail gedeeld worden.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.