Historici.nl

Nacht van de Geschiedenis – Online editie

31 okt 2020
Van 20:00 - 23:00uur
Online

De Nacht van de Geschiedenis, waaraan het KNHG is verbonden als partner, is dit jaar geheel online en live vanuit het Rijksmuseum. Vanaf de eigen bank kunt u kiezen uit een programma vol boeiende verhalen. Het thema is Oost West, waarbij de ontmoeting en verbinding tussen de verschillende windstreken centraal staan. Paul Spies, Lotte Jensen, Jonathan Holslag, Aldith Hunkar, Pete Wu en vele anderen voeren u mee op een reis van West naar Oost, van Nederland naar Berlijn, door naar Curaçao en China en weer terug. Met gesprekken, lezingen, live interactie met sprekers en muzikale intermezzo’s is de Nacht net zo divers als voorheen en wordt de Maand van de Geschiedenis virtueel afgesloten.

Klik hier voor meer informatie en tickets

Klik hier voor het programma en de sprekers

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.