Historici.nl

Nascholingsbijeenkomst Europa en de islamitische wereld op 17 november 2017

17 nov 2017
Van 10:00 - 16:00uur
Leiden

Op 17 november 2017 organiseren wij samen met de Islam Academie van de Universiteit Leiden een nascholingsconferentie over Europa en de islamitische wereld. Mis dit niet! Er zijn workshops georganiseerd door professor Maurits Berger en Herman Kaptein, Kasim Tekin en Marian Heesen. Allen hebben zij in het verleden bijdrages geleverd aan bijeenkomsten van onze commissie wereldgeschiedenis. Daarnaast zijn er ook programmaonderdelen van professor Remco Raben en Abdelkader Benali.

De bijeenkomst wordt gehouden op de Burgsteeg 14 in Leiden en is tussen 10.00 en 16.00. Klik hier voor het complete programma en om je aan te melden. Hopelijk tot dan!

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.