Historici.nl

#opstand
#cultuur en kunst
#politiek en bestuur
#maatschappij
#wetenschap en techniek
#oorlog en krijgsmacht
#economie en financiën
#kerk en religie
#overzeese gebieden
#erfgoed en herinneringscultuur
#scheepvaart
#onderwijs
#archieven
#kolonialisme
#Tweede Wereldoorlog
#recht
#gender
#inclusiviteit
#slavernij
#natuur en milieu

Online Vakconferentie Wetenschapscommunicatie 2021

19 apr 2021
Online

Op maandag 19 april organiseert VSC i.s.m. NEMO de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie – online. We kunnen elkaar niet live spreken, maar de behoefte aan kennisdeling en elkaar zien is groot. Daarom organiseren we na het succes van 2020 nu voor het tweede jaar op rij een online Vakconferentie Wetenschapscommunicatie.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Meer informatie over thema, programma, inschrijven en planning volgt via deze website. We zien er enorm naar uit om collega’s uit het veld digitaal te zien en spreken.

Berichten over Vakconferentie Wetenschapscommunicatie 2021

Wil je verdere berichten over de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie 2021 per mail ontvangen? Laat je gegevens achter in dit formulier. Heb je een specifieke vraag? Stuur dan een email naar Marianne Benning, marianne@vsc-netwerk.nl.

Twitter: #nlwtc21

Vernieuwing conferentie

VSC is in gesprek met NWO – organisator van het gestopte Bessensap – en andere partners om gezamenlijk een nieuwe conferentie op te zetten. Laat het ons weten als je graag meedenkt.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.