Historici.nl

Summerschool History of the Book – Allard Pierson

21 aug - 8 sep 2023
Amsterdam

Van 21 augustus tot en met 8 september zijn de workshops en cursus van de jaarlijkse Summer School on the History of the Book van het Allard Pierson en de vakgroep Boekwetenschap. Drie weken lang is er elke werkdag een cursus, workshop of lezing over thema’s die te maken hebben met de geschiedenis van boeken.

Klik hier voor meer informatie en het programma.

Deelnemen

Deelnemen aan een workshop kost 50 euro per persoon per workshop, voor studenten geldt een tarief van 25 euro (meld je dan aan met je studenten e-mailadres). De cursus in week 2 is 250 euro per persoon voor de hele week.

Vormt de prijs een barrière, dan kan er een sociaal tarief voor de workshops worden aangeboden. Neem dan contact met Allard Pierson op via info@allardpierson.nl.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.