Historici.nl

Symposium – Grote idealen, smalle marges. Een parlementaire geschiedenis van de lange jaren zeventig (1971-1982)

1 sep 2022
Van 13:30 - 17:00uur
Den Haag

Het centrum voor parlementaire geschiedenis en Boom uitgevers Amsterdam nodigen u uit voor het symposium ter gelegenheid van het verschijnen van het boek: Grote idealen, smalle marges. Een parlementaire geschiedenis van de lange jaren zeventig (1971-1982).

Aanmelden

Mocht u het symposium willen bijwonen, dan wordt u verzocht zich vóór  12 augustus aan te melden bij Irene Helsen, secretaresse van het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis (024-3612463), irene.helsen@ru.nl). Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Parkeren

Er is bij het gebouw slechts beperkt parkeergelegenheid. Genodigden die met de auto naar Den Haag komen verzoeken wij te parkeren in de omliggende openbare parkeergarages (bijvoorbeeld: Q park Noordeinde of P Museumkwartier aan het Korte Voorhout)

N.B.

Houdt u er ten behoeve van uw eigen tijdsplanning s.v.p. rekening mee dat de beveiligingsprocedures van de Eerste Kamer enige tijd vergen en vergeet vooral uw identiteitsbewijs niet.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.