Historici.nl

Symposium Hollandse Krijgsgevangenen

29 sep 2017
Van 13:00 - 18:00uur
Museum Vlaardingen

Museum Vlaardingen, Vereniging Mars et Historia en Holland. Historisch Tijdschrift organiseren op vrijdag 29 september 2017 een symposium waarin, vanuit diverse invalshoeken, het thema Hollandse Krijgsgevangen nader wordt belicht. Verschillende gerenommeerde historici geven een lezing en gaan met u in gesprek.

Het volledige programma wordt op korte termijn bekend gemaakt. De kosten voor het symposium, dat in het Museum Vlaardingen wordt gehouden, bedragen € 6,-, inclusief hapje en drankje. U kunt betalen op rekeningnummer NL44 RABO 0147 8895 37 t.n.v. Mars et Historia o.v.v. Hollandse Krijgsgevangenen en zich aanmelden via symposium@tijdschriftholland.nl.

Meer informatie:

www.museumvlaardingen.nl
www.marsethistoria.nl
www.tijdschriftholland.nl

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.