Historici.nl

Webinar De kracht van educatie in de veranderende wereld van erfgoed

1 sep 2021
Van 15:30 - 17:00uur
Online

Dit jaar bestaat de ErfgoedAcademie 35 jaar en dat vieren op woensdag 1 september! U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Het feestelijke webinar staat in het teken van 35 jaar erfgoededucatie en heeft als thema: “De kracht van educatie in de veranderende wereld van erfgoed”.

Tijdens het webinar blikken wij samen terug op 35 jaar ErfgoedAcademie. We kijken vooruit naar de ”toekomst van leren’ en de rol die educatie heeft in het behoud en de beleving van ons prachtige erfgoed. Met o.a. bijzondere gasten van het ‘eerste uur’ én vertegenwoordigers van de ‘jongste’ generatie.

Het event vindt plaats op woensdag 1 september van 15.30 – 17.00 uur. Meer informatie over het inhoudelijke programma volgt snel. U kunt zich nu wel alvast aanmelden via onderstaande link.

Direct inschrijven

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.