Historici.nl

Gepubliceerd op 08-09-2015

NIEUW! Geschiedenis en Beleid!

Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe policy papers en artikelen die vanuit een historisch perspectief licht schijnen op hedendaagse maatschappelijke debatten. In januari 2016 wordt dit nieuwe gedeelte van Historici.nl groots gepresenteerd tijdens een symposium waarin stevig gedebatteerd zal worden tussen beleidsmakers en historici.

  • Wilt u op de hoogte gehouden worden over de lancering en het symposium? Meldt u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van Historici.nl..
  • Wilt u zelf een policy paper of artikel schrijven voor deze rubriek? Stuurt u dan een mail naar redactie.historici@huygens.knaw.nl.

De redactie van Geschiedenis & Beleid:

Dr. H. G. J. Kaal (Radboud Universiteit Nijmegen)

Dr. S. Couperus (Rijksuniversiteit Groningen)

Dr. J. van Lottum (University of Birmingham)

 

Geen gevonden


Alle artikelen van Redactie Geschiedenis & Beleid
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.