Historici.nl

Gepubliceerd op 25-01-2024

Gezocht: mensen voor de Kleio-webredactie

De Kleio zoekt vrijwilligers voor de webredactie! Kleio is al meer dan 60 jaar het vakblad voor geschiedenisdocenten in Nederland. Dit blad vol geschiedenisdidactiek wordt gemaakt door docenten voor docenten en kan alleen bestaan door de inspanning van vrijwilligers.

Uiteraard ontvangt elk VGN-lid dit mooie blad al op papier. Maar de Kleio-redactie wil in de toekomst ook vaker digitale artikelen plaatsen. Dit kan alleen als er mensen zijn om de webredactie van Kleio te versterken.

De taak van de webredactie is het opmaken en plaatsen van digitale artikelen. Ervaring met website editing wordt gewaardeerd, maar is geen absolute vereiste. Dus wil jij de Kleio-webredactie versterken of ken je iemand die heel geschikt zou zijn? Neem dan contact op met webredactie@vgnkleio.nl.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.