Historici.nl

Gepubliceerd op 14-01-2016

Job – Coördinator Onderzoekschool Kunstgeschiedenis (0,4 fte)

De Onderzoekschool Kunstgeschiedenis (OSK) is een overkoepelende, landelijke onderzoekschool waarin de zes universitaire graduate schools kunstgeschiedenis verenigd zijn met zeven musea en culturele instellingen. Door deze bundeling van krachten beoogt de OSK het onderzoek op het gebied van de kunstgeschiedenis in Nederland te bevorderen. Daarnaast verzorgt de OSK onderwijs voor researchmaster studenten en promovendi, ter bevordering van hun ontwikkeling tot zelfstandig onderzoeker. De OSK is gevestigd bij het Departement Geschiedenis & Kunstgeschiedenis van de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht (penvoerder).

De OSK is op zoek naar een kandidaat voor de functie van coördinator. Meer informatie.

Reageren op deze vacature kan tot 1 februari 2016.

Docent Middeleeuwse Geschiedenis
Door Redactie Historici.nl
Universtieit Utrecht| Docent Middeleeuwse Geschiedenis (0,7 fte)
Door Redactie Historici.nl
Universitair docent Geschiedeniseducatie (0,7 fte)
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.