Historici.nl

Gepubliceerd op 12-09-2017

(Junior) adviseur Niet Gesprongen Explosieven (historisch vooronderzoek)

Solliciteer direct

In het kader van de groei van ons team Niet Gesprongen Explosieven (NGE) zijn wij op zoek naar een (junior) adviseur. Als adviseur werk je op een van onze vestigingen in Amsterdam, Delft of Leerdam.

De functie
Als (junior) adviseur NGE maak je deel uit van het internationale ‘Unexploded Ordnance Assessment Team’ van RPS. Dit team is grotendeels gevestigd in UK. Echter, ook in Nederland is intern de behoefte ontstaan dit uit te breiden. Naast de Nederlandse projecten werk je aan internationale projecten, samen met ons ‘Land and Marine Team’ dat in UK is gevestigd.

De functie (junior) adviseur NGE bij RPS biedt je de mogelijkheid te werken aan je ervaring en loopbaan. Je maakt deel uit van een gerenommeerd, internationaal team met NGE-specialisten dat wereldwijd opereert.

Jouw profiel
Je vind het leuk om de archieven in te duiken en een rapportage te maken op basis van jouw bevindingen. Dit onderzoek kan zowel in het binnen- als buitenland zijn. Enige kennis/ervaring van NGE-studies (historisch vooronderzoek) en WSCS OCE is handig, maar niet noodzakelijk. Interesse in NGE is uiteraard noodzakelijk voor de uitvoering van deze functie.

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor de uitvoering van deze nieuwe functie zijn een flexibele instelling, communicatief vaardig, een resultaatgerichte en proactieve houding op jou van toepassing

Je vakkennis
Je hebt je opleiding Geschiedenis, Archeologie of aanverwant afgerond. Kennis van AutoCAD en/of GIS is handig, maar niet noodzakelijk. Rijbewijs B is vereist voor het invullen van de functie.

Wij bieden
Een uitdagende, fulltime (40 uur) functie met ruime ontwikkel­mogelijk­heden en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. De platte organisatiestructuur met korte lijnen leidt tot transparantie binnen ons bedrijf en maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Meer informatie
Ben jij de (junior) adviseur NGE met pit die we zoeken en stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer? Solliciteer direct! Stuur je cv, bij voorkeur per e-mail naar Heidi van de Haar, HR-adviseur, heidi.van.de.haar@rps.nl. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je een e-mail sturen naar david.gideonse@rps.nl. Reageren kan t/m 26 september 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

AVG Explosieven Opsporing Nederland |Historicus
Door Redactie Historici.nl
AVG Explosieven Opsporing Nederland
Door Redactie Historici.nl
Historicus bij AVG Explosieven Opsporing Nederland
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.