Historici.nl

Gepubliceerd op 20-06-2017

Stagevacature: Stagiaires gezocht voor Early Modern Letters Online

Wij zoeken versterking voor ons project! Lijkt het je leuk om nieuw archiefmateriaal te ontsluiten, bij te dragen aan de database Early Modern Letters Online (EMLO) en mee te draaien in een leuk team van stagiaires en vrijwilligers? Lees je Nederlands, Engels en Frans en kun je ook oud schrift lezen? En heb je verstand van Social Media? Ben je bovendien ook nog eens geïnteresseerd in Johan de Witt, de 17e eeuw, en de Republiek? Zoek dan niet verder en neem snel contact op.

We zijn voor komend collegejaar (2017-2018) op zoek naar mensen die liefst 4 of 5 dagen per week beschikbaar zijn. Maar een zomerstage is eventueel ook nog een optie. We zitten in Den Haag in het Nationaal Archief (naast het Centraal Station) en je kunt een stagevergoeding krijgen.Kijk eens op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter: @johandewittNL.

Voor meer informatie, zie de website of neem direct contact op met Ineke Huysman via ineke.huysman@huygens.knaw.nl.

Stagiaire voor project Dagboeken van Willem de Clercq
Door Redactie Historici.nl
Stagevacature: Online Communicatie IISG
Door Redactie Historici.nl
Stagevacature| Nederlands Fotomuseum
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.