Historici.nl

Gepubliceerd op 28-08-2018

Stagiair(e) Open Joodse Huizen Huizen van Verzet

Het Amsterdams 4 en 5 mei Comité en het Joods Cultureel Kwartier zijn voor het programma Open Joodse Huizen – Huizen van Verzet op zoek naar een stagiair(e) die nieuwsgierig is naar bijzondere historische verhalen uit Amsterdam en makkelijk zijn/haar weg vindt in verschillende archieven. Iemand met een relevante WO opleiding, bijvoorbeeld geschiedenis, politicologie, sociologie of genocidestudies. Tijdens de stage komen communicatieve en organisatorische vaardigheden, schrijftalent en een praktische instelling van pas. Ook is het handig als je al wegwijs bent in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze stage? Stuur dan een motivatiebrief plus een cv (beide ca. 1 A4) naar info@4en5meiamsterdam.nl o.v.v. ‘sollicitatie stage Open Joodse Huizen – Huizen van Verzet’. Je kan reageren tot 23 september.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.