Historici.nl

Gepubliceerd op 28-08-2017

Stichting Memoiresbureau diverse vacatures

Het lijkt soms wel alsof mensen niet meer weten wat onze geschiedenis is. En wie is die ‘onze’, over wie gaan die verhalen in de geschiedenisboeken eigenlijk? Wij van Memoiresbureau vinden dat geschiedenis over iedereen moet gaan. Want als je vandaag wilt begrijpen, moet je op zoek gaan naar gisteren. Daarom brengen wij inclusieve geschiedenis naar het politieke en maatschappelijk veld.
Niet alleen gender en etniciteit, maar ook de economisch en sociale verschillen, religieuze kleur, huidskleur, en seksualiteit, gezondheid en migratie-achtergronden zijn onze speerpunten.

Spreekt dit jou aan? Stichting Memoiresbureau is nog op zoek naar helpende handen. Onze vacatures zijn geschikt ervaren enthousiastelingen, maar ook voor mensen die graag ervaring willen opdoen of een stage nodig hebben.

Onze standplaats is Groningen, maar werken op afstand is goed mogelijk. Memoiresbureau beoogt een landelijk bereik en werkt o.a. per skype om dit te bereiken.

Interesse in één van deze posities? Stuur je CV en motivatie z.s.m. naar info@memoiresbureau.nl.

Meer informatie: http://www.memoiresbureau.nl

Contact: info@memoiresbureau.nl

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.