Historici.nl

Gepubliceerd op 11-11-2020

Student-Assistent VU Financial History

Omschrijving:

Helpen bij het voorbereiden van een congres over Making Sense of Finance in het kader van het project Banking on Financial Heritage. Towards a Sustainable Network for the History of Finance onder leiding van prof. dr. Inger Leemans.

Taken:

  • Organisatorische werkzaamheden bij het congres Making Sense of Finance.
  • Contact onderhouden met de deelnemers en andere stakeholders.
  • Diverse administratieve taken zoals het beheer van de website.
  • Maken van kennisclips (video)
  • Ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot communicatie, planning en wetenschappelijk onderzoek naar financiële geschiedenis.

Wij zoeken:

Een derdejaars Bachelor of Master student die het thema Making Sense of Finance interessant vindt, zowel maatschappelijk als vanuit wetenschappelijk en historisch perspectief; iemand die communicatief vaardig is in het Nederlands en in het Engels;  iemand die affiniteit heeft met organiseren;  iemand die flexibel is ingesteld, zorgvuldig met informatie omgaat en goed tegen werkdruk kan.

Aanstelling:

Aanstelling als student-assistent voor 16 uur per week gedurende de periode december 2020 t/m maart 2021. De werktijden zijn flexibel in te vullen en in overleg te bepalen.

Vergoeding:

De vergoeding bedraagt €1.413,00 bruto per maand op 0,4fte BA3 of €1.546,00 bruto per maand op 0,4fte MA.

Informatie en solliciteren:

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Floris van Berckel Smit, promovendus Geschiedenis: f.j.n.van.berckelsmit@vu.nl / +31650853412.

Solliciteren, met een korte motivatiebrief (max. 1 A4) en CV, kan tot 16 november 2020.
Stuur de motivatiebrief en het CV naar f.j.n.van.berckelsmit@vu.nl

 

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.