Historici.nl

Gepubliceerd op 30-06-2016

Twee vacatures bij IISG

Het IISG doet geavanceerd onderzoek naar de geschiedenis van werk, werkenden en arbeidsverhoudingen op mondiale schaal en verzamelt daartoe gegevens, die ook ter beschikking worden gesteld aan andere onderzoekers.

Voor de afdeling Communicatie is het IISG op zoek naar een creatieve, all-round

Manager websites en sociale media (32-38 uur per week)

Meer informatie.

Je kunt je sollicitatie (brief met CV) voor 16 juli 2016 sturen aan managerws@iisg.nl, t.a.v. Marjoleine Cornelissen (hoofd P&O), bij het onderwerp vermelden “manager websites”. Informatie is verkrijgbaar bij Aukje Lettinga (communicatieadviseur), e-mail ale@iisg.nl, of via telefoonnummer 020-6685866.

Voor de afdeling Collecties is het IISG per direct op zoek naar een

Teamleider Dienstverlening en Collectiebehoud

Meer informatie.

Je kunt je sollicitatie (brief met CV) voor 16 juli 2016 sturen aan teamleiderdvcb@iisg.nl,  t.a.v. Marjoleine Cornelissen (hoofd P&O), bij het onderwerp vermelden “teamleider dienstverlening”. Informatie is verkrijgbaar bij Afelonne Doek (directeur Collecties en Digitale Infrastructuur), e-mail ado@iisg.nl, of via telefoonnummer 020-6685866.

Meer informatie over het IISG kun je vinden op socialhistory.org.

 

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.