Historici.nl

Gepubliceerd op 13-12-2016

Vacature: Gastheer/Gastvrouw Tresoar (Student)

Student en werken bij Tresoar?

Wie zijn wij
Wij zijn een enthousiaste, betrokken en creatieve groep mensen die zich bezig houden met het bruikbaar en zichtbaar maken van Fries erfgoed. Kijk voor meer informatie op onze website www.tresoar.nl

Het werk:
We zijn op zoek naar een collega die op flexibele basis kan bijdragen aan de dienstverlening op de woensdagavond. De functie is voor 10 uur per week. Je gaat aan het werk als gastvrouw/gastheer voor de ontvangst van bezoekers op de studiezaal.

Jouw achtergrond

  • Je bent universitair of HBO student
  • Je hebt affiniteit met de doelgroepen van Tresoar en in het bijzonder de doelgroep studenten
  • Je spreekt Fries, Nederlands en Engels en kunt Fries lezen
  • Je bent in het bezit van een BHV-diploma
  • Je bent (in onderling overleg) flexibel inzetbaar op avonden en in het weekend (maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond en zaterdagochtend)

Wij zoeken een enthousiaste, representatieve, gastvriendelijke teamplayer die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. We vinden het belangrijk dat je op de werkvloer uitstraalt dat je er zin in hebt, met een glimlach, collegiaal en flexibel.
Je bent per direct beschikbaar.

Wij bieden
De functie is gewaardeerd in Provinciale functieschaal 4 en aanloopschaal 3. Het salaris bedraagt minimaal € 10,19 per uur, excl. ORD toeslag. Het een tijdelijke aanstelling tot 31 december 2017.

Belangstelling?
Heb jij de juiste instelling…. meld je dan bij ons aan!! Doe dit voor 23 december via info@tresoar .nl t.a.v. Tiety Koonstra, P&O adviseur. Voor meer informatie over het werk kun je contact opnemen met Aly de Boer, teamleider informatieverstrekking , telefoon 058-7890789.

www.tresoar.nl

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.