Historici.nl

Gepubliceerd op 19-01-2016

Vacature: Webredacteur romeinselimes.nl

Help jij ons, als vrijwillige webredacteur, om de website romeinselimes.nl hét startpunt te maken van en voor Romeins Nederland? De website romeinselimes.nl heeft als doel om het publiek op de hoogte te brengen van de feiten en verhalen rondom de Nederlandse Limes, maar vooral door te verwijzen naar Limespartners die iets doen met de kennis en beleving van de Limes in Nederland (en Europa). Denk hierbij aan boeken, websites, fietstochten, wandeltochten, evenementen, activiteiten, Limesproducten etc. De bedoeling is dat deze website het algemene platform en startpunt is voor het publiek, partners, pers, onderwijs en ondernemers die iets willen doen met de Limes. 

Lees verder.

 

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.