Historici.nl

Gepubliceerd op 30-03-2023

Vervangend beheerder – Museum Paulina Bisdom van Vliet

Vervangend beheerder (10 uur per week)

Museum Paulina Bisdom van Vliet is een uniek huismuseum, met een bijna volledig oorspronkelijk 19e-eeuws interieur. Het museum ontvangt al sinds 1924 bezoekers die het huis van de laatste bewoonster, Paulina Bisdom van Vliet, willen bewonderen.

Wij zoeken een erfgoedtalent dat de museumbeheerder incidenteel en volgens een vast rooster vervangt.

De werkzaamheden zijn een afgeleide van die van de museumbeheerder, o.a. bezoekers ontvangen, rondleidingen geven, vrijwilligers inplannen en aansturen, bijdragen aan het beheer van gebouwen en collectie, en administratieve taken.

We zoeken iemand met grote affiniteit voor erfgoed, die betrouwbaar en discreet is, flexibel inzetbaar is, en zin heeft om veel te leren.

Ons museum is niet aangesloten bij de CAO voor musea, maar volgt deze wel wat betreft salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de beloning van deze functie zoeken we aansluiting bij functieschaal 6 van de Museum-CAO.

Ga naar de website voor meer informatie over het museum.

Solliciteren?

Mail uw emotivatie met CV naar beheerder@bisdomvanvliet.nl

De (voorlopige) deadline is 30 april 2023.

 

Museum Paulina Bisdom van Vliet: Vervangend Beheerder
Door Redactie Historici.nl
’t Huys Dever: Beheerder
Door Redactie Historici.nl
Museum In ’t Houten Huis| Beheerder / Conservator
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.