Historici.nl

Gepubliceerd op 05-07-2022

Vrije Academie: Docenten Kunstgeschiedenis

De Vrije Academie is al sinds 1990 het grootste landelijke onderwijsinstituut voor kunst & cultuur en maakt culturele kennis voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk. Met een groot team van professionele sprekers maakt de Vrije Academie het mogelijk om op een gedegen, plezierige manier met kunst & cultuur kennis te maken. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt dagelijks gezorgd voor een actueel, breed en origineel onderwijs aanbod in meer dan vijftig plaatsen in Nederland.

Het programma van de Vrije Academie bevat naast veel kunstgeschiedenis, ook geschiedenis, architectuur, muziek, fotografie, filosofie, biologie, mode en literatuur. Onze missie is wat dat betreft dan ook ruim: het leven van mensen, jong & oud, verrijken door op inspirerende en bijzondere wijze onderwijs aan te bieden op het gebied van kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis en wetenschap.

Kun jij als geen ander gemotiveerde volwassenen enthousiasmeren voor kunst?
De Vrije Academie verzorgt jaarlijks vele colleges kunstgeschiedenis en is op zoek naar enthousiaste ervaren docenten buiten de randstad.

Docenten Kunstgeschiedenis

kunsthistorici die buiten de randstad lessen willen verzorgen

variabel aantal uur

Als docent van de Vrije Academie werk je zelfstandig op locatie, je bent het aanspreekpunt van de deelnemers op de locatie en verzorgt het college. Ervaring met Zoom en online lesgeven is een pre. We werken uitsluitend met geregistreerde zzp’ers en kunsthistorici, dit graag vermelden op je cv.

Voldoe je aan het bovenstaande, ben je geïnteresseerd en beschikbaar? Graag ontvangen we dan een motivatie en cv, mail naar solliciteren@vrijeacademie.nl voor 15 juli 2022. De gesprekken zullen in week 32,33 plaatsvinden.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.