Historici.nl

Gepubliceerd op 22-10-2018

Vrije Academie – Docenten Kunstgeschiedenis

Vacature | Organisatie: Vrije Academie | Functie: Docenten Kunstgeschiedenis | Plaats: landelijk | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 31/10/2018


De Vrije Academie is een landelijk educatief instituut dat actief is in het verzorgen van onderwijs aan volwassenen op het gebied van kunst & cultuur. Bevlogen freelance (kunst)historici uit heel Nederland verzorgen de colleges en rondleidingen. Het programma van de Vrije Academie bevat veel kunstgeschiedenis, maar de laatste jaren is dat verbreed naar geschiedenis, muziekgeschiedenis, fotografie, architectuur en (neuro)filosofie. Onze missie is wat dat betreft dan ook ruim: het leven van mensen, jong & oud, verrijken door op inspirerende en bijzondere wijze onderwijs aan te bieden op het gebied van kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis en wetenschap.

Vanwege het uitbreiden van ons programma zijn we op zoek naar ervaren freelancers die op verschillende locaties in Nederland colleges voor ons willen verzorgen. De colleges kunnen wekelijks, maandelijks worden herhaald of eenmalig zijn. De Vrije Academie zoekt bevlogen

Docenten Kunstgeschiedenis

in Enschede en Middelburg

Lijkt het je leuk gemotiveerde volwassenen te enthousiasmeren voor kunst? De Vrije Academie voor kunst en cultuur verzorgt jaarlijks vele colleges kunstgeschiedenis en is op zoek naar enthousiaste ervaren docenten in Enschede en Middelburg. We werken uitsluitend met geregistreerde zzp’ers en kunsthistorici.

Ben je geïnteresseerd en beschikbaar in de genoemde plaatsen? Graag ontvangen we dan een motivatie en cv, mail naar info@vrijeacademie.nl voor 31 oktober 2018.

www.vrijeacademie.nl

Vrije Academie –| Docenten Geschiedenis
Door Redactie Historici.nl
Vrije Academie: Docenten Kunstgeschiedenis
Door Redactie Historici.nl
Reinwardt Academie: Docenten Cultureel Erfgoed
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.