Historici.nl

Gepubliceerd op 02-11-2023

Wetenschappelijk medewerker – Universität Paderborn

Aan de faculteit voor cultuurwetenschappen van de Universität Paderborn is bij het Belgienzentrum per 1 maart 2024 een vacature beschikbaar voor een

Wetenschappelijk Medewerker (m/v/d/)

De functie zit in loongroep 13 TV-L. Het gaat om een een voltijds postdoc-positie (100 %) van onbepaalde duur.
Het team van het Belgienzentrum en van het BelgienNet heeft zich sinds 2016 tot taak gesteld om het grote potentieel van veelzijdigheid van België aan te tonen door middel van een meertalig, interdisciplinair en didactisch gericht onderzoek en de ontwikkeling van een digitaal platform. Het team kijkt uit naar competente versterking om dit perspectief uit te breiden en om nieuwe prioriteiten te stellen.

Taken en competenties
Meer informatie over het takenpakket, het gezochte profiel en het Belgienzentrum kunt vinden in de kennisgeving in de bijlage.

Sollicitaties
Sollicitaties met de gebruikelijke bijlagen in pdf-format kunnen worden gericht aan sabine.schmitz@uni-paderborn.de met de referentie 6130. Dit kan tot en met 01-12-2023.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.