Historici.nl

Gepubliceerd op 28-03-2019

Bubb Kuyper Veilingen – Veiling Medewerker

Bubb Kuyper Veilingen is het grootste gespecialiseerde veilinghuis van boeken en werken op papier van Nederland en een van de belangrijkste bedrijven op deze gebieden in West-Europa, gevestigd in een monumentale 19e-eeuwse stadsvilla in het centrum van Haarlem, op twee minuten lopen van het treinstation van Haarlem

In het verleden hebben we veel van de grotere Nederlandse privébibliotheken en collecties (grafische) kunst geveild. Wij geloven dat collecties niet alleen moeten worden beoordeeld op basis van de waarde van de dure items, maar dat de som van hun onderdelen groter is dan het geheel. Daarom verkopen we niet alleen de kostbare items uit collecties, maar ook de werken die bijdragen aan de identiteit van een collectie. Alle leden van ons team zijn betrokken bij de catalogisering, maar ook bij de voorbereiding van de veiling en de afhandeling en verzending achteraf.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een

Veiling Medewerker

voor alle voorkomende werkzaamheden i.v.m. het catalogiseren en de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de veilingen.

  • Opleidingsniveau WO (bij voorkeur Letteren);
  • in het bezit van een rijbewijs;
  • goede kennis van de moderne talen en brede culturele en historische belangstelling vereist;
  • Een deel van het werk vergt aanzienlijke fysieke kracht.

Schriftelijke sollicitaties voor 12 april a.s. aan:
Bubb Kuyper Veilingen, t.a.v. T.W. Blankevoort
Kenaupark 30, 2011 MT Haarlem
(Gesprekken zullen 19 april plaatsvinden)

Voor meer informatie.

Stedelijk Museum Amsterdam: Medewerker Art Handling
Door Redactie Historici.nl
Museumpark Orientalis: Medewerker Collectie
Door Redactie Historici.nl
Projectmedewerker Bibliotheek Rijksmuseum
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.