Historici.nl

Grote verwachtingen – bijeenkomst met Geert Mak

23 jan 2020
Van 16:30 - 18:30uur
Den Haag

Grote verwachtingen: In Europa 1999-2019 is het vervolg op In Europa: reizen door de twintigste eeuw van schrijver en journalist Geert Mak. De auteur gaat in het nieuwe boek verder waar hij gebleven was. Hoe hebben de afgelopen twintig jaar Europa gevormd en veranderd? Wat is er over van de optimistische stemming van 1999, nu Europa te maken heeft met brexit, euroscepsis en Donald Trump? Zijn de verwachtingen uitgekomen?

Op donderdag 23 januari organiseert het Montesquieu Instituut samen met het Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken (NGIZ) een bijeenkomst met Geert Mak. De bijeenkomst wordt ingeleid door Jan Rood, voorzitter van het NGIZ. Vervolgens vindt er een gesprek plaats met Geert Mak over Grote verwachtingen.

Inhoud

Praktische informatie

Datum: donderdag 23 januari 2020

Tijd: 17.00 tot circa 18.30 uur, inloop vanaf 16.30. Na afloop vindt een borrel plaats.

Locatie: Museum Sophiahof, Sophialaan 10, Den Haag

U kunt zich aanmelden via de website van NGIZ.

logo NGIZ

Bron: NGIZ

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.