Historici.nl

Nascholingsdagen Saga

15 feb 2019
Dominicanenklooster, Zwolle

De Saga-nascholingsdagen zijn speciaal voor geschiedenisdocenten. De bijeenkomsten hebben altijd een sterk inhoudelijk programma rond een bepaalde historische periode, met aansprekende experts op het gebied van vakinhoud en didactiek. Ze vinden plaats op twee momenten in het jaar op verschillende locaties in Nederland. In de pauzes, voorzien van hapjes en drankjes, praat je met elkaar over het vak en leer je van elkaars kennis en ervaringen. Afsluitend ontvang je een nascholingscertificaat.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 15 februari in het Dominicanenklooster in Zwolle en vrijdag 22 februari in Museum Het Valkhof in Nijmegen en staan in het teken van de middeleeuwen.

Meer informatie.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Wordt lid van het KNHG.
Historici.nl
Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.