Historici.nl

Gepubliceerd op 01-08-2022

Nomineer een student voor ‘De Jan Brouwer Scriptieprijzen’!

Afbeeldingen worden momenteel niet weergegeven

De inschrijftermijn voor de Jan Brouwer Scriptieprijzen 2023 is geopend! Nominaties kunnen uitsluitend digitaal worden ingediend, via het formulier op de website van de KHMW.

De prijzen, van elk 2.000 euro, worden toegekend in verschillende wetenschapsgebieden, waaronder Geschiedenis, en zijn bedoeld voor (voormalige) studenten van wie de masterscriptie is goedgekeurd in het academisch jaar 2021/2022.

De deadline voor nominaties is 7 oktober 2022.

Wilt u een student voordragen? Alle benodigde informatie en het nominatieformulier vindt u op de website van de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen. Klik hiervoor op de button meteen hieronder.

Hebt u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de KHMW, via secretaris@khmw.nl of 023 532 1773.

KHMW Jan Brouwer Scriptieprijzen 2024 Geschiedenis
Door Redactie Historici.nl
Jan Brouwer Scriptieprijzen 2022 Geschiedenis
Door Redactie Historici.nl
Jan Brouwer Scriptieprijzen 2021
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.