Historici.nl

Gepubliceerd op 15-11-2023

Oproep tot bijdragen Historicidagen 2024

Op 22 augustus tot en met 24 augustus 2024 vinden de Historicidagen plaats in Maastricht! Deze editie organiseert het KNHG in samenwerking met de Universiteit Maastricht, de Open Universiteit en Fontys Hogeschool.

Het indieningsformulier voor bijdragen voor de Historicidagen 2024 is nu officieel geopend. Dien uw bijdrage in en denk actief mee over de betekenis van Ongedisciplineerde Geschiedenis!

Deel uw expertise, projecten en ideeën en stuur vóór 1 februari 2024 een voorstel van max. 500 woorden naar de programmacommissie via het indieningsformulier. Dat kan individueel, maar ook namens een (werk)groep of organisatie. Jonge historici worden nadrukkelijk uitgenodigd voorstellen in te dienen. Een bijdrage tijdens de Historicidagen 2024 kan twee vormen aannemen: De gedisciplineerde vorm of de ongedisciplineerde vorm.

Ga voor meer informatie naar de Historicidagen-website.

Oproep Elise Mathilde Essayprijs 2024
Door Redactie Historici.nl
Elise Mathilde Essay Prijs 2021 voor het beste historische essay
Door Redactie Historici.nl
Oproep Tresoar Fellow 2024
Door Redactie Historici.nl
Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.