Historici.nl

Gepubliceerd op 18-04-2023

(Senior) Projectleider Verduurzaming Monumenten – Erfgoedhuis Zuid-Holland

Erfgoedhuis Zuid-Holland in Delft zoekt een (Senior) Projectleider Verduurzaming Monumenten voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-05-2023Van molens, monumenten en musea tot kastelen en landgoederen; van immaterieel erfgoed en de verhalen van Zuid-Holland tot kennisoverdracht en (digitale) archieven: Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in voor het behouden, benutten en beleven van erfgoed in de provincie. Wij adviseren eigenaren en beheerders van monumenten over de bouwkundige staat en verduurzaming van monumenten.

Heb je kennis en ervaring met verduurzaming van cultuurhistorisch gebouwd erfgoed? Dan vind je in deze vacature misschien jouw nieuwe uitdaging! Wij zoeken per direct een

(Senior) Projectleider Verduurzaming Monumenten

32 tot 36 uur per week

met een relevante technische achtergrond op hbo- of wo-niveau en een hart dat sneller gaat kloppen van deze groene uitdaging.

Wat ga je doen?

Jij zet jouw kennis en ervaring in om op locatie – unieke en bijzondere plekken in Zuid-Holland – bouwkundig onderzoek te verrichten en te adviseren over verduurzaming van monumenten. Jij bent het aanspreekpunt voor het team duurzaamheid van de Monumentenwacht en voert inhoudelijke kwaliteitscontroles uit op rapportages. Ook bewaak je de kwaliteit van het duurzaamheidsproces. Omdat je als geen ander de weg weet in de mogelijkheden rondom financieringen, vergunningsplicht en de toepassing van geadviseerde maatregelen begeleid je wachters hierbij. Als senior projectleider voer je verduurzamingsopgaven van begin tot eind uit en implementeer je duurzaamheid in meerjarenonderhoudsplannen.

Wat breng je mee?

  • Hbo/wo werk- en denkniveau, denk aan bouwfysica, bouwconstructie of bouwkunde.
  • Kennis en ervaring met verduurzaming gebouwd erfgoed.
  • Ervaring met het lezen van beleidsstukken over verduurzaming
  • Kennis van vergunningverleningen in monumentenland.
  • Technische en financiële ervaring met uitvoering van verduurzaming(smaatregelen) bij monumenten.
  • Communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Een hands-on mentaliteit en praktische instelling.

Dit bieden we je?

Naast het werken vanuit een monumentaal pand in hartje Delft en gezellige en ervaren collega’s bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een individueel keuzebudget, thuiswerkmogelijkheden met vergoeding en nog meer extra’s vanuit ons aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Gratis vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld op gebied van bouwkundige inspecties. En een salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring volgens salarisschaal 9 of 10 van de cao Provincies.

Reageren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michael de Langen, Coördinator bedrijfsvoering, telefoonnummer 015-215 43 86.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief, uiterlijk tot 7 mei 2023, aan Angelique Timmer, personeelsadviseur, via sollicitaties@erfgoedhuis-zh.nl. Geschikte kandidaten nodigen wij direct uit voor een eerste (digitale) kennismaking.

Het Erfgoedhuis ZH onderschrijft de Code Inclusie en Diversiteit. Het Erfgoedhuis zet in op een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij geloven dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven de organisatie sterker maakt en leidt tot een plezierige werkplek voor iedereen die bij en met ons werkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.