Historici.nl

Gepubliceerd op 22-03-2023

Managementassistent (0,6 fte) – Universiteit Leiden

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je zorgt voor een-op-een ondersteuning van de Directeur Bedrijfsvoering. Je beheert haar complexe agenda en haar mailbox. Je plant vergaderingen en bijeenkomsten – wat dagelijks veel van je flexibiliteit en inventiviteit vraagt – en bewaakt actiepunten uit diverse bestuurlijke overleggen. Daarnaast verzorg en archiveer je in- en externe correspondentie en houd je de agenda en actielijst bij van een enkel overleg. Je werkt in een team van drie managementassistenten waarbij je zelfstandig je eigen bestuurder ondersteunt. Tegelijkertijd sta je klaar voor je twee collega’s en vervang je elkaar waar nodig. Samen ben je ervoor verantwoordelijk dat voor het faculteitsbestuur alles op rolletjes loopt.

Functie-eisen

Jouw aanbod

  • Dienstverlenend, maar ook gezond assertief in de wijze waarop je ondersteunt.
  • Accuraat, integer en organisatiesensitief.
  • Communicatief en sociaal vaardig, flexibel in omgangsvormen.
  • ICT-vaardig: MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams) kent voor jou geen geheimen.
  • Tenminste twee jaar werkervaring als managementassistent op directieniveau.
  • Een afgeronde relevante mbo+ opleiding op administratief secretarieel gebied, bijv. Schoevers.
  • Uitstekende Nederlandse en goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheden.
  • Beschikbaar op 4 werkdagen per week.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Volgens de cao NU krijg je een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar die bij goed functioneren wordt omgezet naar vast dienstverband. Afhankelijk van je opleiding en werkervaring verdien je minimaal 2.818,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (cao NU,schaal 8). Ook heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden te kiezen passend bij jouw behoefte, bijv. meer salaris en minder verlof, of omgekeerd. Het spreekt vanzelf dat je – in overleg – hybride kunt werken (zowel thuis als on campus) en je krijgt een laptop van de zaak.

Diversiteit en inclusie
De Universiteit Leiden wil een gemeenschap zijn waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt en zich volop kan ontplooien. En dat is ook wat faculteit Geesteswetenschappen wil: een diverse en inclusieve gemeenschap zijn die voor iedereen toegankelijk is en waarin iedereen telt, ongeacht gender, etniciteit, seksualiteit, leeftijd of functiebeperking. Sollicitaties van mensen die nu ondervertegenwoordigd zijn in onze organisatie, zijn daarom van harte welkom.

Werkgever

Universiteit Leiden

De Faculteit Geesteswetenschappen is rijk aan expertise op het terrein van de filosofie, geschiedenis, kunstgeschiedenis, kunsten, letterkunde, taalkunde, religiestudies en regiostudies van vrijwel de gehele wereld. Ons motto Bij ons leer je de wereld kennen brengen we dagelijks in praktijk met hoogwaardig onderwijs door gepassioneerde docenten en onderzoek van internationaal erkend hoog niveau. Onderzoekers en docenten worden ondersteund door een professionele staf. Met zeker 1000 medewerkers verzorgt de faculteit 27 master- en 26 bacheloropleidingen voor ruim 8.000 studenten vanuit vestigingen in Leiden, Den Haag en Marokko.

Afdeling

Bestuursondersteuning

De afdeling Bestuursondersteuning
Samen met twee collega-managementassistenten vorm je het bestuurssecretariaat. Dit secretariaat vormt met de ambtelijk secretaris bestuur en medezeggenschap, en de bestuurssecretaris, de afdeling Bestuursondersteuning. Deze compacte afdeling is een onmisbare schakel in het stroomlijnen van bestuurlijke processen en de ondersteuning van faculteitsbestuursleden. De bestuurssecretaris is jouw leidinggevende met wie je je resultaat- & ontwikkelingsgesprek voert.

Additionele informatie

Meer info?

Neem dan contact op met Jonique van Hooff, managementassistent van de decaan.

Historici.nl
Het KNHG is de grootste organisatie van professionele historici in Nederland. Het biedt een platform aan de ruim 1100 leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Word lid van het KNHG.
Historici.nl
Het Huygens Instituut beoogt de Nederlandse geschiedenis en cultuur inclusiever maken. Het ontsluit historische bronnen en literaire teksten en ontwikkelt innovatieve methoden, tools en duurzame digitale infrastructuur.